Dit was januari!

Dit was januari!

We lanceerden onze nieuwe huisstijl: nieuw logo, nieuwe site, nieuwe bestuursaanpak met jongerenadviseurs en zetten beter in op onze profilering. Onze eerste stappen hierin zorgden toch voor extra betrokken volgers. Merci om naar ons te kijken, dat motiveert ons enorm! :D 

Expanding ClubMG 

Volgende week meer uitgebreid verslag over het eerste ClubMG Forum en de aankondiging van de volgende. Toch al even dit: 2020 is het jaar van de ClubMG-uitbreiding.
In Borgerhout doen we dat door maandelijks een forum te houden met beweging, muziek en woord-activiteiten. Hier bereiden we de filmproductie van de zomer in voor.

ClubMG trekt deze zomer ook naar Mechelen en Deurne-Noord. Daar zullen jongeren het eerste traject van Terlo doorlopen.Drie keer op het podium

Super tof was het deze maand, want we stonden drie keer op het podium. Daar voelen we ons uiteraard het best.

We verzorgden een jam à la carte op de nieuwjaarsdrink van District Borgerhout.
Daaruit kwam voort: een gelukkignieuwjaarslied in 9 verschillende talen en een goede voornemensrap dankzij het mooie publiek. Merci voor al die mooie inspiratie Borgerhout!

Op de Ratata #2 voerden Evelyne The act of getting dressed up, met Project Dubbel. Ook daar weer zo’n schoon publiek. Merci!
Project Dubbel ontwerpt dit jaar de kostuums voor Black/Light.

Ten slotte voerden een deel van ons repertoire uit het verleden, heden en toekomst op, tijdens Moving Ground Festival (ok, stiekem was dat al net februari…). Urban Jungle, We All Speak In Poems en Black/Light. Deze laatste gaat in première op 5 februari 2021 in de Arenbergschouwburg.

Meer info over onze jam en jamvoorstellingen vind je natuurlijk op onze website.


Wat brengt februari?

- ClubMG Forum op 15 februari van 14u tot 16u in Rataplan.
- Student sociaal-cultureel werk Steve Bosmans start zijn stage bij Moving Ground.
- Wij zoeken naar sponsors en ambassadeurs voor ClubMG
- Van 21 februari tot 9 maart, nemen wij onze eerste vakantie in 5 jaar!

Reacties

Populaire posts