ClubMG Forum 15 februari

Moving Ground VZW organiseert ClubMG Forum in Borgerhout op 15 februari 

Op 15 februari organiseert Moving Ground het ClubMG Forum. Kinderen tussen de 10 en 14 jaar zijn welkom in Rataplan Borgerhout voor een namiddag vol muziek, woord, theater en dans. Zo kunnen de jongeren op een creatieve manier hun zorgen en gedachten kwijt.


Op zaterdag 15 februari tussen 14u en 16u kunnen de jongeren terecht in Rataplan voor een creatieve namiddag waarin ze zelf onder andere muziek kunnen maken, teksten kunnen schrijven of mee kunnen spelen in een eigen verzonnen theaterstuk. Dit doen ze rond een thema dat hen bezighoudt in het dagelijkse leven. Zo ging de vorige ClubMG over het thema ‘school’.  


Evelyne Van Hecke, oprichtster van Moving Ground VZW en het ClubMG Forum: “Op deze manier proberen we een platform te bieden voor jongeren om te praten over onderwerpen waar ze mee worstelen. De jongeren worden zo op een creatieve manier gestimuleerd om het thema bespreekbaar te maken. Een ander belangrijk onderdeel is het samenbrengen van kinderen met verschillende culturele achtergronden en verhalen.”


Het ClubMG Forum is een project op lange termijn. De samenkomsten gedurende het schooljaar leiden tot een zomerproject waarin de jongeren twee weken lang rond een zelfgekozen thema een filmproductie maken. In 2019 ging de productie over geloof. 


Het ClubMG Forum gaat door op 25 februari tussen 14u en 16u in Rataplan te Borgerhout (Wijnegemstraat 27). De inkom is gratis. 


Contactgegevens Club MG Forum & Moving Ground VZW: 


Evelyne Van Hecke
0471 54 80 34

- EINDE PERSBERICHT- 

Reacties

Populaire posts