Black/Light – behind the scenes


(c) Monday Agbonzee Jr.
Normaal zouden we vandaag in de repetitiestudio zitten om onze nieuwe dansvoorstelling Black/Light te maken, maar Corona houdt ons uiteraard ook in ons kot. Door deze omstandigheden hebben we alle productiedagen en try-outs uitgesteld tot na de zomer. We beginnen met werken vanaf oktober. Gelukkig nog met steun van onze partners (Arenbergschouwburg, OC Nova, Gravenhof en Permeke Bib), die naar extra gaatjes in hun kalender zochten voor ons. De première van Black/Light blijft dus nog steeds op 5 februari 2021 in de Arenbergschouwburg staan. Hoera! 

Desalniettemin willen wij deze tijden gebruiken om die repetitiedagen na de zomer extra vruchtbaar te maken. Zoals jullie weten werken we altijd samen met ons publiek en we zullen dus regelmatig vragen opwerpen op onze sociale media om van jullie ervaringen en kennis wijzer te worden. Met zij die willen, zouden we ook graag groepsgesprekken houden over wat mensen tegenwoordig doen om hun leven een spirituele invulling te geven (en waar dat faalt).
Black/Light gaat namelijk over de zoektocht naar spiritualiteit van mensen in onze multiculturele stad en hoe we elkaar daarin kunnen vinden en ondersteunen. In onze try-outs hoopten we goed in gesprek te kunnen gaan daarover met jullie, maar dat doen we nu dus online via zoom.

Een eerste gesprek daarover zullen we houden op 13 april, om 17u. Iedereen tussen 16 en 26 jaar is daarvoor welkom op deze meeting. Je kan erbij zijn door ons een mailtje te sturen op info@movingground.be.
Hoe meer we met elkaar delen, hoe mooier onze voorstelling wordt. 😉 Alvast bedankt om mee te komen denken.    

Reacties

Populaire posts