Hoe zit dat nu met ClubMG deze zomer?Een veelgestelde vraag waar we zelf lang het antwoord niet goed op wisten.
Maar... we zijn eruit!

ClubMG Borgerhout: 6 juli tot 17 juli.

Deze zomer gaat ons buurtkamp in Borgerhout door van 6 tot 17 juli. De gebeurtenissen in de VS en de wereldwijde Black Lives Matter beweging die erop volgde, maakten heel wat los bij onze kinderen. Daarom werken we dit jaar een boodschap uit tegen racisme. We gaan nog steeds aan de slag met woordkunst, dans, muziek en film.
De activiteiten zullen doorgaan rond Terloplein en Spoor Oost.
Jongeren van 10 tot 14 jaar die mee willen werken aan de film, kunnen inschrijven via dit formulier. Deelname is nog steeds gratis.

Jongeren vanaf 18 jaar die willen meewerken als monitor, mogen contact met ons opnemen op info@movingground.be of 0471 54 80 34. Een monitorenopleiding of studie in onderwijs, sociaal werk, … zijn een plus.
En vrijwilligers die de lunch willen klaarmaken, zijn ook meer dan welkom om zich aan te melden op info@movingground.be of 0471 54 80 34.

Warme Woensdagen op Spoor Oost

Vanaf 1 juli, zorgen we elke woensdagmiddag voor tal van sport- en kunstactiviteiten op Spoor Oost voor kinderen vanaf 4 jaar tot 12 jaar. Toch een beetje een hele zomer verder Clubben zo.
Buurtwerk Borgerbaan en Chams zorgen voor een lekker maaltijd (2 tot 4 euro) en Bar Oost is heel de dag open voor een verfrissend drankje.
De Warme woensdagen gaan door tot de school weer start. Woon je niet in de buurt, maar wil je toch meedoen?
Onze ClubMG Instagram pagina geeft jou en je vrienden toch ook de kans om een hele zomer mee te werken aan onze kunstwerken!


ClubMG Mechelen als zomerschool

We zouden deze zomer ClubMG uitbreiden naar Deurne-Noord en Mechelen-Nekkerspoel. Omdat nieuwe Clubbers vinden nogal moeilijk is met Corona-maatregelen, hadden we de ClubMG’s uitgesteld.

In Mechelen zullen we deze zomer dan toch al een beetje van start kunnen gaan, want we zullen daar een artistieke zomerschool organiseren voor OKAN-leerlingen die volgend schooljaar de overstap naar het secundair onderwijs maken. Volksverhalen – en dansen van de wereld, worden er met een Mechelse achtergrond verteld.  

Reacties

Populaire posts